P!NK: SUMMER CARNIVAL 2024 | zondag 14 juli 2024 - Koning Boudewijnstadion, Brussel (2024)

P!NK: SUMMER CARNIVAL 2024 | zondag 14 juli 2024 - Koning Boudewijnstadion, Brussel

P!NK keert in 2024 terug naar het Verenigd Koninkrijk en Europa met haar spectaculaire Summer Carnival World Tour. Afgelopen zomer genoten al meer dan 1 miljoen fans van deze tournee. Op zondag 14 juli staat P!NK in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Het wordt haar allereerste stadionshow in België. In juni was P!NK nog headliner van een uitverkocht Werchter Boutique festival. P!NK betoverde met pakken hits, visueel spektakel, adembenemende luchtacrobatiek en bevestigde haar status als één van de beste live-artiesten aller tijden. De ronduit indrukwekkende show werd overladen met lovende recensies. P!NK neemt The Script, GAYLE en KidCutup als special guests mee op de Summer Carnival Tour 2024.

Praktisch

16u30 | Opening deuren
18u00 – 18u45 | KidCutUp
18u45 – 19u15 | GAYLE
19u35 – 20u25 | The Script
20u55 – 23u00 | P!NK

*Deze timing is voorlopig en kan te allen tijde wijzigen.

Uw ticket(s) is/zijn nu beschikbaar via de Ticketmaster app/website.
Gelieve uw ticket(s) op voorhand te downloaden en te bewaren op uw GSM. Vergeet uw persoonlijk identiteitsbewijs niet.

Op zondag 14 juli houdt de "Summer Carnival Tour 2024" van P!NK halt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Vandaag vragen we alvast uw aandacht voor het - op maat van dit concert uitgewerkte - mobiliteitsplan dat inzet op een vlotte en milieuvriendelijke heen- en terugreis. Het belooft druk te worden op de Heizelsite. We raden aan om de auto thuis te laten en uw reis naar het Koning Boudewijnstadion op een duurzame manier te plannen. Zo vermijdt u filestress en draagt u uw steentje bij om de CO2-uitstoot te verminderen.

Er wordt hard ingezet op openbaar vervoer. NMBS legt na afloop van het concert speciale nachttreinen in. Het speciale Nachttreinticket P!NK kost slechts 12 euro. Ook MIVB versterkt het net naar aanleiding van het concert, allemaal inbegrepen in uw Event Pass. Er worden concertbussen via Keolis ingezet vanaf 26 euro voor een heen- en terugrit naar verschillende steden. Voor fietsers voorzien we 2 bewaakte fietsparkings aan het stadion. Parkeren op de Heizelsite raden we af. Parkingtickets zijn beperkt in aantal en kosten maximum 25 euro.

We raden aan om lichtgepakt naar het concert te komen. Breng geen overbodige zaken mee. Laat tassen en rugzakken indien mogelijk thuis. Tassen en rugzakken zullen streng gecontroleerd worden. Mogen we uw medewerking vragen om uw ticket klaar te houden op uw smartphone en op eenvoudig verzoek van de medewerkers uw tas of rugzak te openen en de inhoud ervan te tonen? Ook zal u door een metaaldetectorpoort moeten alvorens u het stadion kan betreden. Bekijk hier het filmpje zodat u weet wat u kan verwachten bij de toegangscontrole:

Er zijn duidelijke richtlijnen opgesteld met betrekking tot zaken die wel en niet toegelaten worden in het Koning Boudewijnstadion. Een overzicht vindt u hier. Alles wordt in het werk gesteld om de controles zo vlot mogelijk te laten verlopen zodat u ten volle van een geweldige concertavond kan genieten. Nu al danken we u voor uw begrip en voor uw spontane medewerking.

Vind uw plaats in het stadion

Volg de indicatie ‘tribune’ of ‘veld’ en de overeenkomstige kleur!

Het middenplein (GRIJS) is enkel toegankelijk via tribune 1 (ROOD). Gebruik de ingang aan de Sportslaan voor ‘Standing Floor A & Golden Circle A – Ingang Sportslaan’. Begeef u naar de ingang aan de Marathonlaan (kruising met Boechoutlaan) voor ‘Standing Floor B & Golden Circle B – Ingang Marathonlaan’. Uw ingang staat vermeld op uw ticket in de rechterbovenhoek.

Wie een plaats in de tribunes heeft, volgt de kleur aangegeven op het ticket. Begeef u vervolgens naar het blok, de rij en zitplaats zoals vermeld op uw ticket.

Volg ter plaatse de aangegeven signalisatie naar uw plaats.

Belangrijk! Houd uw ticket bij de hand op uw smartphone!

Goede afspraken maken goede vrienden. Een aantal belangrijke richtlijnen.

Door het betreden van het stadion stemt u er uitdrukkelijk mee in dat u opgenomen kan worden in gelijk welke film, foto, audio- of audiovisuele opname, en dat deze gebruikt kan worden in gelijk welke media en voor gelijk welke doeleinden, en dit op gelijk welk tijdstip/welke plaats. Dit is eveneens van toepassing voor opnames door politie of security in het kader van de veiligheid.

Door het betreden van het terrein verklaart u akkoord te zijn met de verkoopsvoorwaarden.

Voorwaarden bij het betreden van het Koning Boudewijnstadion:

  • Betreding van het stadion impliceert instemming met mogelijke aftasting en inspectie van tassen en rugzakken. Bij weigering kan de toegang verboden worden.
  • De organisator en/of de officiële ticketverdeler behoudt zich het recht voor de identiteit van de concertganger te verifiëren.
  • Deze voorwerpen zijn niet toegelaten in het stadion: wapens, messen, scherpe voorwerpen of elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd, drugs, explosieven, vuurwerk, glas, blik, brik, plastic flessen of bekers, sprays (deodorants, parfums), alcoholische en non-alcoholische dranken, vlaggen, banners, spandoeken, bordjes, camelbags/waterrugzakken, grote rugzakken (> 45 cm hoogte, > 30 l inhoud), reistassen, sporttassen, tripods (statieven), selfiesticks, drones, professionele foto-, film- en/of opname-apparatuur, tablets, aluminium drinkbussen/drankbekers/gamellen, toeters of andere voorwerpen die veel geluid maken, lasers, zaklampen, dekens, kussens, bankjes, (klap)stoelen, paraplu’s, manden, frigoboxen, (motor)fietsen, skateboards, skates, flash op smartphones, bloemen, knuffels, Frisbees, opblaasbare voorwerpen zoals strandballen en ballonnen. Allen op straffe van in beslagname door de beveiliging. Deze lijst kan op elk moment worden aangevuld.
  • Deze voorwerpen zijn wel toegelaten in het stadion: niet-drinkbare vloeistoffen en gels in verpakkingen tot 100ml (met een maximum van 1 liter in totaal), doorzichtige en lege herbruikbare plastic drinkbussen, kleine en niet-professionele camera’s, mobiele telefoons en smartphones, zonnebrillen, hoedjes en medicijnen: indien u medicatie op voorschrift bijheeft, gelieve het doktersattest voor te leggen.
  • Het is niet toegelaten om eigen voeding mee te brengen naar het stadion. Enkel in de wachtzones voor het middenplein is dit wel toegestaan. Glazen verpakkingen zijn niet toegelaten. Om veiligheidsredenen is het ook niet toegelaten om drinkbare vloeistoffen mee te brengen. Hervulbare flessen - enkel plastic, geen metaal of glas en volledig leeg - mogen wel mee naar binnen. De organisatie voorziet water taps met gratis drinkwater.
  • Het heeft geen zin om cadeaus mee te brengen voor de artiest.
  • Het is niet toegelaten om illegale merchandise te verkopen in of buiten het stadion. De verkoop van officiële tour merchandise geschiedt uitsluitend binnen het stadion.
  • Folders uitdelen of samplen van producten in of rond het stadion is niet toegelaten.
  • Kamperen is ten strengste verboden.

Dit concert is een cashless evenement. Aan de top-up punten ontvangt u een unieke cashless kaart om op te laden. U kan ook de Payconiq by Bancontact app gebruiken om heel snel en eenvoudig waarde op uw kaart te zetten. Scan de QR-code op de kaart, voeg een bedrag toe en begeef u naar de drank- en eetstanden.

Als u aan de bar een drankje bestelt, wordt er maximum 2 euro waarborg aangerekend voor uw herbruikbare beker of 0,20 euro voor uw PET-flesje. Indien u deze na gebruik inlevert in één van de verzamelpunten, wordt de waarborg terug op uw cashless kaart gezet. Op deze manier dragen we samen bij aan een concert met zo min mogelijk afval.

Belangrijk: Na 14 juli 2024 kan u via deze website de resterende waarde op uw cashless kaart terugvorderen. Hiervoor wordt 1,50 euro service fee in rekening gebracht. De periode om een terugbetaling aan te vragen loopt tem 14 augustus 2024. Na deze datum is het niet meer mogelijk om een terugbetaling aan te vragen. De terugbetaling kan enkele weken in beslag nemen.

Op de fietsenparking aan de Houba de Strooperlaan zijn er lockers aanwezig. Deze zijn beschikbaar aan 8 euro.

P!NK: SUMMER CARNIVAL 2024 | zondag 14 juli 2024 - Koning Boudewijnstadion, Brussel (1)

Live Nation zal herbruikbare bekers, watervulstations en mobiliteitsincentives aanbieden. Wenst u ook uw steentje bij te dragen? Denk daarbij aan ons actieplan duurzame mobiliteit voor uw vervoer naar en van het concert.

Om gebruik te maken van het rolstoelpodium kopen personen met een handicap SPECIALE TICKETS voor het concert van P!NK op zondag 14 juli 2024 in het Koning Boudewijnstadion. Deze tickets kan je reserveren viadit formulier.

De tickets voor het rolstoelpodium kosten 112,30 euro (inclusief servicekosten, mobiliteits- en milieubijdrage) en zijn beperkt in aantal. Reserveren kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je beperking kan aantonen.

Het platform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... komen in aanmerking voor deze tickets.

De zitplaatsen in tribunes 2, 3 en 4 zijn enkel bereikbaar via treden. Het is niet mogelijk om voor deze plaatsen gebruik te maken van de alternatieve ingang. In de tribunes bevinden zich geen liften, aangepast sanitair of voorbehouden parking in de buurt. Heb je toch nood aan toegankelijke voorzieningen, dan koop je best specifieke tickets voor het platform voor mensen met een beperking of het middenplein.

BELANGRIJK! Je kan max. 2 tickets per persoon met handicap kopen voor het rolstoelplatform. De tickets zet je op naam van de persoon met een beperking, niet op naam van de begeleider! Ook voor de begeleider koop je een specifiek ticket voor het rolstoelpodium.

Voor vragen over de ticketverkoop kan je terecht bij Ticketmaster door dit formulier in te vullen.

Voor vragen over de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan je terecht bij pink@inter.vlaanderen.

De gegevens die je invult worden enkel gebruikt voor de aankoop van het ticket en de interne database van Inter en Ticketmaster. We verbinden ons ertoe persoonlijke gegevens onder geen enkele voorwaarde door te geven aan derden. Je kan altijd vragen je gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar pink@inter.vlaanderen.

Er zijn verschillende soorten tickets: Reguliere tickets (staand/zittend), Packages en Platinum tickets. De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, milieu- en mobiliteitsbijdrage.

Reguliere tickets:

Er zijn verschillende prijscategorieën voor reguliere tickets:

  • €96,10 zitplaatsen
  • €112,30 zitplaatsen
  • €144,70 zitplaatsen
  • €182,50 zitplaatsen
  • €112,30 staand middenplein
  • €182,50 Golden Circle staand middenplein
  • €112,30 zitplaatsen (personen met een beperking)
  • €74,50 zitplaatsen (beperkt/belemmerd zicht)
  • €96,10 zitplaatsen (beperkt/belemmerd zicht)
  • €112,30 zitplaatsen (beperkt/belemmerd zicht)
  • €144,70 zitplaatsen (belemmerd zicht)

Platinum tickets:

Platinum Tickets geven fans de kans om de meest gewilde tickets van een evenement te kopen tegen een marktgedreven prijs. Hiervoor wordt een deel van de tickets beschikbaar gesteld door de artiest of promotor. Deze tickets geven de fans gegarandeerde toegang tot de plekken waar op dat moment het meeste vraag naar is. Dit kunnen zowel zit- als staanplaatsen zijn. Platinum Tickets worden aangeboden op Ticketmaster en zijn originele tickets. Extra’s als hospitality of merchandise maken geen deel uit van het Platinum Ticket. Meer informatie over Platinum Tickets vind je hier.

Early Entry Ticket package

  • Een staanplaats in de Golden Circle
  • Early entry toegang vóór het grote publiek om je te verzekeren van een plaats dichtbij het podium
  • Tour laminate en lanyard als aandenken (niet beschikbaar voor algemene verkoop)
  • VIP merchandise bundel speciaal ontworpen voor VIP package kopers
  • Ticket als aandenken (niet beschikbaar voor algemene verkoop)

Hot Seat package

  • Een uitstekende zitplaats
  • Tour laminate en lanyard als aandenken (niet beschikbaar voor algemene verkoop)
  • VIP merchandise bundel speciaal ontworpen voor VIP package kopers
  • Ticket als aandenken (niet beschikbaar voor algemene verkoop)

Ticket & Hotel package

  • Een uitstekende zitplaats
  • Een hotelovernachting in de buurt van het concert – ontbijt inbegrepen
  • Extra nachten beschikbaar op aanvraag
  • Ticket als aandenken (niet beschikbaar voor algemene verkoop)

Iets verloren? Gelieve na het concert contact op te nemen met info@livenation.be.

Heen en weer

Na afloop van het concert legt NMBS speciale nachttreinen in. Vanaf woensdag 19 juni om 10u00 kan u een Nachttreinticket P!NK kopen voor slechts 12 euro, ongeacht de afstand die u aflegt. Dit ticket is uitsluitend online te koop via nmbs.be/pink. Dit heen-en-terugticket is geldig voor de treinreis in 2de klas naar Brussel-Zuid (heenreis met een gewone trein vanuit elk Belgisch station, terugreis met een speciale nachttrein). Na het concert neemt u metro 6 naar station Brussel-Zuid.

Na het concert legt NMBS de volgende speciale nachttreinen in:

Brussel-Zuid - Gent-Sint-Pieters - Aalter - Brugge - Oostende

Brussel-Zuid - Aalst - Wetteren - Deinze - Waregem - Kortrijk - Izegem - Roeselare

Brussel-Zuid - Mechelen - Sint-Katelijne-Waver - Duffel - Antwerpen-Berchem - Antwerpen-Centraal

De dienstregeling van deze treinen is alleen terug te vinden op nmbs.be/pink.

Deze speciale nachttreinen zijnalleen toegankelijk met het overeenstemmende Nachttreinticket P!NK. De aankoop van het ticket geldt als een plaatsreservering op uw speciale nachttrein. Het aantal Nachttreintickets P!NK is beperkt per speciale nachttrein. Wees er dus snel bij!

Tip: Met de barcode op uw Nachttreinticket P!NK kan u 24u gratis parkeren in de door de nachttrein bediende NMBS-parkings.

Een Event Pass voor een heen-en terugreis van en naar het Koning Boudewijnstadion met de MIVB-tram, bus of metro in Brussel is inbegrepen in uw concertticket.

Deze code(s) vindt u terug op uw e-ticket dat u enkele dagen voor het concert kan downloaden via ‘My Account’ op Ticketmaster.be. Opgelet! U vindt geen MIVB-code terug in de Ticketmaster app, dus als u gebruik wil maken van de MIVB-code kan u deze terugvinden op uw e-ticket of in de mobiliteitsmailing.

U kan uw Event Pass vanaf 3 dagen voor het concert afhalen aan één van de verkoopautomaten in de MIVB-stations of aan de belangrijkste tram- en bushaltes. Meer info vindt u op deze link. Zodra u uw Event Pass heeft opgehaald, heeft u gratis toegang tot het MIVB-netwerk voor de dag van het concert. Het ticket is geldig gedurende 24u voor de heen- en terugrit naar het stadion.

Het Koning Boudewijnstadion ligt op wandelafstand van de metrostations Houba-Brugmann en Heizel (lijn 6). Voor en na het concert wordt het bus-, tram- en metro-aanbod uitgebreid. Als u een ticket hebt voor het middenplein of tribune 2, stapt u best uit aan halte Houba-Brugmann. Hebt u een ticket voor tribune 3 of 4, dan kan u gebruik maken van halte Heizel. Opgelet: metrohalte Koning Boudewijn wordt uit veiligheidsoverwegingen gesloten na het concert. Stap daarom na het concert best terug op aan halte Houba-Brugmann of halte Heizel.

Ook trams en bussen van zowel De Lijn als MIVB kunnen u tot vlak bij het Koning Boudewijnstadion brengen. De haltes Heizel (tram 7 en 62), Stadion (tram 9, 51 en 93), Sint-Lambertus (tram 19), Koning Boudewijn (bussen 241, 242, 243, 250, 251 en 260 van De Lijn), Brussel Expo (bus 820 van De Lijn), Esplanade (tram 3) en Brussel Panorama (bus 83 van MIVB) liggen op wandelafstand.

Tip:Plan uw reis op voorhand via de routeplanners van NMBS & MIVB.

Het Koning Boudewijnstadion is goed bereikbaar met de fiets. Heel wat gemeenten liggen op fietsafstand. Dat hebben we hier in kaart gebracht. Er zijn 2 gratis, bewaakte fietsparkings voorzien vlakbij de ingang:

Op de fietsenparking aan de Houba de Strooperlaan zijn er lockers en oplaadpunten voor elektrische fietsen aanwezig.

De eerste 1000 fietsers worden beloond met een klein geschenk!

Ook handig: in Brussel kunt u gebruik maken van de deelfietsen van Villo. Een dagpas kost 1,50 euro. Er liggen 4 Villostations rond het Koning Boudewijnstadion: Heizel, Atomium, Stadium en Houba-Brugmann. Meer informatie over Villo vindt u hier.


Woont u te ver om met de fiets te komen? Dan is Park & Bike een aanrader. U neemt de fiets mee in de auto, parkeert deze net buiten Brussel en dan fietst u naar het Koning Boudewijnstadion.
Gratis parkeren kan o.a. aan:

Reis wijs! Kom met de P!NK bus, geniet van een drankje aan boord (niet in de prijs inbegrepen) en laat u veilig weer naar huis brengen. U wordt met de bus afgezet op parking C van Brussels Expo, op wandelafstand van het Koning Boudewijnstadion. 1 uur na het concert wordt u op dezelfde locatie weer opgehaald en teruggebracht naar uw vertrekplaats. Er zijn bustickets verkrijgbaar vanaf 26 euro en vanuit maar liefst 54 steden (heen en terug). Bustickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Belangrijk! Zorg dat u 15 minuten voor de vertrektijd op de vertrekplaats aanwezig bent. Aankomst in Brussel is voorzien om 16u00. Fans die het Early Entry Ticket Package gekocht hebben, raden we een ander transportmiddel aan.

Terugrit: De bussen vertrekken 1 uur na het concert op Parking C, waar een afgesloten zone is voorbehouden voor de concertbussen. De bussen krijgen een afzonderlijke uitrit van de parking.

Legt u zelf een bus in? Dan kan je een busparkeerplaats voor 48 euro reserveren via dezelink.

We raden het ten zeerste af, maar verkiest u toch om met de auto naar het Koning Boudewijnstadion te komen, dan dient u rekening te houden met een aantal belangrijke zaken:

Brussels Expo biedt een beperkt aantal parkeerplaatsen in voorverkoop aan op parking C en E. Enkel wie in het bezit is van een parkingticket, zal toegang krijgen tot deze parkings. Een parkingticket kost 15 of 25 euro. Vanaf woensdag 19 juni om 10u00 zijn deze tickets te koop via deze link. Uw reservatie geldt slechts voor 1 parkeerplaats.

Er geldt een parkeerverbod op de Heizelsite. De verkeerspolitie houdt dit nauwlettend in de gaten. Buiten de officiële parkings zijn er geen parkeerplaatsen beschikbaar.

Door de grote drukte op de Heizelsite dient er rekening gehouden te worden met vertragingen, vertrek dus op tijd. Afritten en straten kunnen op elk moment afgesloten worden.

Geen zin in een verre verplaatsing op de dag van het concert? Geen stress, blijf na het concert in Brussel logeren. Dankzij visit.brussels maak je er een onvergetelijke citytrip van.

Veelgestelde vragen

Uw ticket(s) is/zijn nu beschikbaar via de Ticketmaster app/website.
Gelieve uw ticket(s) op voorhand te downloaden en te bewaren op uw GSM. Vergeet uw persoonlijk identiteitsbewijs niet.

Komt de naam op je ticket niet overeen met je eigen naam? Maak je hierover geen zorgen! Als het ticket via de officiële kanalen is gekocht, is het geldig.

Als je een package hebt gekocht, moet je op de dag van het concert een identiteitsbewijs meenemen om de inhoud van je pakket op te halen.

Koop je tickets niet via veilingwebsites of websites met tweedehands tickets. Tickets die voor een exuberant bedrag worden aangeboden, worden op de zwarte lijst gezet en ongeldig gemaakt, wat betekent dat ze je geen toegang geven tot het concert. Heb je een ticket gekocht via één van deze websites? Probeer dan eerst contact op te nemen met deze website. Soms krijg je het prijsverschil terugbetaald. Zo niet, overweeg dan juridische stappen bij de burgerlijke rechter. Meld de doorverkoop altijd aan de Economische Inspectie via meldpunt.belgie.be.

Er is geen minimumleeftijd. Iedereen in het bezit van een geldig concertticket is welkom. Een concert is echter geen ideale omgeving voor kleine kinderen.

Voor kinderen onder de 12 jaar wordt aangeraden een zitplaats te kopen.

Kinderen onder de 16 jaar die de voorkeur geven aan een staanplaats moeten vergezeld worden door een volwassene in het bezit van een geldig ticket in dezelfde prijscategorie.

The Script, GAYLE en producer KidCutup zullen het voorprogramma van P!NK verzorgen.

P!NK: SUMMER CARNIVAL 2024 | zondag 14 juli 2024 - Koning Boudewijnstadion, Brussel (2024)
Top Articles
Rimworld Healer Mech Serum
Shadow of the Erdtree All Fire Knight Items Guide: Locations, HD Preview, Stats - VULKK.com
Lamb Funeral Home Obituaries Columbus Ga
Savory Dishes Made Simple: 6 Ingredients to Kick Up the Flavor - MSGdish
T800 Kenworth Fuse Box Diagram
Does Shell Gas Station Sell Pregnancy Tests
Cost Of Fax At Ups Store
Frank 26 Forum
Umass Medhub
Member Handbook 2021 | Ohio Medicaid Caresource | Member Handbook
gameplay:shiny_pokemon_and_luck [PokéRogue Wiki]
Ravens 24X7 Forum
Www Craigslist Com Pueblo Co
PNC Bank Review 2024
Dangerous Cartoons Act - Backlash
Chris Evert Twitter
Craigslist Furniture By Owner Dallas
Uga Im Leagues
Irela Torres Only Fans
Fabric Dynamic Lights
Drug Stores Open 24Hrs Near Me
Food Universe Near Me Circular
Olentangy Calendar
How Much Does Costco Gas Cost Today? Snapshot of Prices Across the U.S. | CostContessa
Active Parent Aberdeen Ms
Toonily.cim
Milwaukee Nickname Crossword Clue
Courtney Lynn Playboy
Did Hannah Jewell Leave Wnem Tv5
De Chromecast met Google TV en stembediening instellen
Utexas Baseball Schedule 2023
Alexis Drake Donation Request
Crazy 8S Cool Math
Broussard’s Mortuary Major Dr.
Heavenly Delusion Gif
Understanding Turbidity, TDS, and TSS
Enlightenment Egg Calculator
Bfri Forum
Aces Login Palo Alto
Us Catholic Bishops Daily Readings Audio
Sam's Club Gas Price Hilliard
Vadoc Gtlvisitme App
2026 Rankings Update: Tyran Stokes cements No. 1 status, Brandon McCoy, NBA legacies lead loaded SoCal class
Clea-Lacy Juhn: Schwerer Schicksalsschlag kurz nach Zwillingsgeburt
Slushy Leaks
How Did Kratos Remove The Chains
Katmovie.hs
Tattoo Shops Buckhannon Wv
Morse Road Bmv Hours
Carenow Urgent Care - Eastchase Fort Worth Photos
Dean Dome Seating Chart With Rows And Seat Numbers
Choices’ summer movie preview
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 5939

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.